Awak busy sangat kan??




hacum!!!!!!!!!mak ai...banyak nya habuk kat blog nie
(merepek la tu kan)
hahaha
lama dah tak update blog...
hari ini,nisa nak update tentang someone like him...
siapa???
siapa lagi kan kalau bukan HARITH...

dia,sebuk je memanjang sampai tak ada masa untuk aku kan honey???
dia cakap,sebuk dengan final projek dia...
tahun ni dia dah habis belajar....
yahoo!!!!
boleh masuk meminang terus kan awak??
hahaha
(gatal)

tak apa la awak...saya tunggu awak sampai bila2....
tapi,saya tak mengharap pun tau....
kalau awak jumpa yang perempuan lebih baik dari saya,awak pilih la dia
(sumpah,jangan tinggal kn aku)
huhuhu

apa2 pun
 I ALWAYS LOVE YOU,MISS YOU,AND I WANT YOU TO BE MY HUSBAND
,insyallah....

No comments:

Post a Comment

 
Thank you.